E 499.0 Bobina v TT - karoserie 3

Před časem jsem psal o stříkání surfacerem a finišování povrchu. Nyní je všechno jinak. Surfacer je téměř kompletně dole, stejně tak jako linky kolem oken a ty naznačující pruh na boku.
Nyní jsem ve fázi přípravy leptu na kulatá okna, hranatá okna na čele lokomotivy. Dále budou dodělány žebříky a další detaily. Tak jsem zvědavý jak to dopadne.


Aktualizace:
Jenom malé doplnění, na leptu se pracuje a na přiloženém obrázku uvidíte asi druhou variantu, která není úplná. Ještě bude několik změn např. na žebříku, chybí např. něco kolem světel, zejména reflektoru a další věci.



Aktualizace 2:
O víkendu jsem trošku pracoval na leptu, zatím mám jenom lícovou stranu, ale rub bude velice rychle.



Aktualizace 3:
Lept je dokončen a to jak na lícové, tak na rubové straně. Nyní je potřeba jej vyrobit. zatím se můžete podívat jak vypadá.

2 komentářů:

  1. Unknown says

    Ahoj Martin, fakt velmi zaujimavy clanocek. Mam tiez doma jednu poplatanu bobinku. Len podvozky su uz dost rozbite. Zial neviem odlievat a podobne HI-ENDy ;). Nevedel by si este zopar tych podvozkov zreprodukovat?


    Martin says

    Bohužel už ne, formy jsem prodal. Sice mám ještě nějaké zbytky, ale hlavně mám původní části, které později budu prodávat. Bude to však za hodně dlouho. Určitě se ti podaří podvozky získat dříve, třeba na Aukru.


Okomentovat